LinkedIn: Efficiënter werken

Pak procesbeheersing op een effectieve manier aan!

De aantrekkende markt zorgt voor veel extra projecten. Klanten stellen ondertussen steeds hogere eisen aan de snelheid, kwaliteit en de betrouwbaarheid van de dienstverlening. Hoe zorg je als MKB ondernemer dat je inspeelt op deze ontwikkelingen en geen kansen laat lopen? Een manier om dit te doen is door goede procesbeheersing.

Groeiende organisaties krijgen er vroeg of laat mee te maken: het beheersen van de processen.   De dagelijkse werkzaamheden nemen toe, de mensen die het werk uitvoeren krijgen meer taken op het bordje en steeds meer klanten nemen jouw producten of diensten in ontvangst. Hoe beheers je dat? Hoe creëer je standaarden in de processen zodat kwaliteit gegarandeerd is, zonder de creativiteit en het vakmanschap van de medewerkers aan te tasten?

Voor het beheersen van processen zijn er diverse methodes. ISO 9001 is de bekendste en beruchtste van het stel. De truc is om de ISO 9001 zo toe te passen zodat het jouw onderneming efficiënter i.p.v. bureaucratischer maakt.

ISO 9001 – helpt jou efficiënter werken en is kostenbesparend
Een groeiend bedrijf heeft vaak behoefte aan:

– een beheersing van de processen,

– duidelijkheid in werkzaamheden,

– hogere kwaliteitsniveau in de interne organisatie,

– een professionaliseringsslag door versnelde groei.

De ISO 9001 norm helpt jouw organisatie met het ontwikkelen van een systeem, dat de kwaliteit en klanttevredenheid verhoogt. QualityMasters helpt je om de processen beter beheersbaar te maken met een duidelijke focus op het doel: je organisatie efficiënter laten werken.

Maak nu een afspraak