Samenwerking

QualityMasters is verbonden door meerdere samenwerkingsverbanden zoals met het MKB Nederland, MVO Nederland en Nudge. Samen werken aan mooie initiatieven zien wij als kennisdeling en innovatie. Door middel van onze deelname aan evenementen willen we dit verduidelijken.

image_1

Samen brengen we een duurzame samenleving sneller dichterbij, dat is het motto van Nudge. En wie is het daar niet mee eens? Als Vriend van Nudge kun je een concrete bijdrage leveren. Via een Vriendendienst – in de vorm van producten, diensten of uren – draag je bij aan een van de projecten uit de community. Zo kunnen we samen een veel grotere impact bereiken!

image_2

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is ons motto.

Koninklijke Vereniging MKB-Nederland…

MKB NL bestaat sinds 1995, maar haar eerste voorganger dateert uit het jaartal 1902. Het is de grootste ondernemersorganisatie van Nederland. Er worden 120 brancheorganisaties, 250 lokale ondernemersverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers vertegenwoordigd. Dit is goed voor ruim 150.000 bedrijven. Zij is actief op Europees en landelijk niveau, in steden en regio’s. MKB NL is opgebouwd in de volgende clusters: zakelijke dienstverlening, detailhandel, zorg en publieke dienstverlening, industrie & bouw en vrije tijd & zakelijke gastvrijheid. En sinds 1 september 2009 is zij samen met VNO-NCW gevestigd in de Malietoren in Den Haag.