EN 15224: O&B Kwaliteitsmanagement voor Zorg en Welzijn

Als zorginstelling heeft u te maken met wet- en regelgeving, richtlijnen en normen. Met onze kennis op dit gebied zorgen wij dat u aan deze eisen kunt voldoen. In aanvulling daarop durven wij te beweren dat u door onze werkwijze tevens kunt besparen. Durft u de stelling aan: “een audit op de inkoopprocedure levert een besparing op van 10% op de inkoop?” Wij wel!

Wat kunnen wij u bieden:

Praktische Ondersteuning & Begeleiding:

Om een goed inzicht van uw organisatie (Bijvoorbeeld Verpleging of Verzorging van ouderen, Thuiszorg, GGZ, gehandicaptenzorg) te krijgen, hebben we een speciale werkwijze ontwikkeld:

De Quality Scan:  Op doeltreffende wijze analyseren onze specialisten in een kort tijdsbestek de risico’s in uw organisatie.  U krijgt helder in zicht wat de feiten zijn, maar tevens advies over de kansen en prioriteiten.

Doorgaans kloppen de vermoedens van de directie; “in die hoek moeten we het zoeken, want dat voelt niet goed” of: “Dat zit me niet lekker”. Maar hoe stelt u de feiten vast? Een ‘task force’ met een gerichte rapportage opdracht werkt snel en effectief.

Soms is het probleem hardnekkiger. De feiten zijn bekend, maar een verandering doorvoeren is nog even iets anders.  Kan uw team het aan? Dat kan worden geïnventariseerd, zodat een veranderingsproces op de juiste punten begeleid kan worden.  Maatwerk dus, met verstand van zaken!

Kort en krachtig, zakelijk, to the point, dat is ons devies.

Iets voor u? Lees hier verder.